Marel van Andel

Over mij

Mijn naam is Marel van Andel en ik ben een vierdejaarsstudent journalistiek. Ik schrijf het liefst over kunst en cultuur, of duurzaamheid. Op dit moment bevind je je op mijn website voor mijn opleiding, maar ik heb ook een website als freelancer: marelvanandel.nl.

Naast dat ik me dus graag bezig houd met mensen interviewen en verhalen maken ben ik ook actief als vrijwilliger in het Taalcafé van Vluchtelingenwerk en de bibliotheek. Hierbij praten we op een informele manier Nederlands met elkaar, bijvoorbeeld over het nieuws. Op die manier leren de mensen die langskomen de taal, maar begrijpen ze ook beter wat er gebeurt in Nederland. Om nog beter te kunnen helpen doe ik een poging om Arabisch te leren, voeg me gerust toe op Duolingo.

Als hobby vind ik het leuk om dingen te maken, zo ben ik af en toe bezig met waterverf, illustraties of het graveren van hout met een brander. Ook speel ik af en toe ukelele.